Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Aile Eski Bakanı Sema Ramazanoğlu'ndan İstanbul Sözleşmesi eleştirisi

Aile Eski Bakanı Sema Ramazanoğlu'ndan İstanbul Sözleşmesi eleştirisi

Aile Eski Bakanı Sema Ramazanoğlu

İstanbul Sözleşmesi ve 6284 sayılı yasanın tahribatı artarak sürüyor. Okullarımızı ve gençlerimizi tanıyamaz hale geliyoruz. Cumhurbaşkanı'nın da defalarca eleştirdiği İstanbul Sözleşmesi'yle ilgili bir eleştiri de eski Aile Bakanı'ndan geldi. 

Millî Gazete yazarı Şakir Tarım, "Otori̇te gi̇derse kaos geli̇r" başlıklı yazısında Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Üyesi, Aile eski Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ile karşılaştığını yazdı.

AİLE ESKİ BAKANI SEMA RAMAZANOĞLU'NDAN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ ELEŞTİRİSİ

İstanbul Sözleşmesi'ni Sema Ramazanoğlu'na açtığını belirten Tarım, “Sadece iddia esas alınarak babayı evinden uzaklaştırmak, babanın otorite ve saygınlığını ortadan kaldırır. Bundan bütün kurumlar etkilenir” diyerek İstanbul Sözleşmesi’nden ülkenin çok zarar gördüğünü hatırlattı. Selma Hanım görevini yapmış; aileyi parçalamayı amaçlayan İstanbul Sözleşmesi’nin Türkiye’ye girmesine onay vermemişti. “Eşcinsellik sapıklıktır” sözünden sonra, yabancı etkisindeki çevrelerce Selma Hanım’a adeta linç kampanyası başlatıldı. Bakanlıktan ayrılışını buna bağlayanlar oldu. Sema Hanım da bu konuda kardeşinin yolunda. İstanbul Sözleşmesi ve 6284 sayılı yasayı zararlı buluyor." ifadelerini kullandı. 

Şakir Tarım'ın 7 Mart tarihli  "Otori̇te gi̇derse kaos geli̇r" başlıklı yazısının ilgili kısmı şöyle: 

"Geçtiğimiz günlerde, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretimizde, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Üyesi, Aile eski Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu Hanım’la karşılaştık. İstanbul Sözleşmesi’nden söz açtığımda, “Sadece iddia esas alınarak babayı evinden uzaklaştırmak, babanın otorite ve saygınlığını ortadan kaldırır. Bundan bütün kurumlar etkilenir” diyerek İstanbul Sözleşmesi’nden ülkenin çok zarar gördüğünü hatırlattı.

Sema Hanım’ın kardeşi, Aile eski Bakanı Selma Aliye Kavaf da Brüksel’deki bir AB toplantısında eşcinsellik konuşulurken, “Eşcinsellik sapıklıktır” demişti. İstanbul Sözleşmesi’nin Türkiye’ye dayatılması için nabız yoklaması yapıldığı bir süreçte, ülkesinin geleceğine sahip çıkma kararlılığı göstermesi büyük takdir toplamıştı.

ÜLKENİN ONURU İÇİN

Selma Hanım görevini yapmış; aileyi parçalamayı amaçlayan İstanbul Sözleşmesi’nin Türkiye’ye girmesine onay vermemişti. “Eşcinsellik sapıklıktır” sözünden sonra, yabancı etkisindeki çevrelerce Selma Hanım’a adeta linç kampanyası başlatıldı. Bakanlıktan ayrılışını buna bağlayanlar oldu. Sema Hanım da bu konuda kardeşinin yolunda. İstanbul Sözleşmesi ve 6284 sayılı yasayı zararlı buluyor.

Asıl düşündürücü olan şu: Avrupa Konseyi’nin dayatmasıyla gündeme giren İstanbul Sözleşmesi’nin hükümetçe kamuoyunda tartışılmadan imzalanması; 6284 sayılı yasanın TBMM’de bir cümleyle bile müzakeresi yapılmadan AKP, CHP, MHP, HDP’li milletvekillerinin oylarıyla kabul edilmesi. Bazı ülkelerde de aynı durum yaşanmış. Bu konu Erbakan Hoca’nın gâvur âşıkları dediği kişiler için söylediklerini hatırlatıyor: “Yoksa, sizi birileri hipnotize mi ediyor?”"

"Otori̇te gi̇derse kaos geli̇r" yazısının tamamını okumak için tıklayınız...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER