Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ahmet Hakan´dan Cem Küçük´e: Senin gibi FETÖ´cülük yapmadım

Ahmet Hakan; Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük dünkü yazısında dikkat çeken sözler sarf etmişti.

Ahmet Hakan´dan Cem Küçük´e: Senin gibi FETÖ´cülük yapmadım

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük dünkü yazısında dikkat çeken sözler sarf etmişti.

Küçük, CHP ve İYİ Parti´nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu´na AKP´ye yakın medya tarafından karalama kampanyası yapıldığını fakat bu durumun ters teptiğini söylemişti.

CNN Türk´te ´Tarafsız Bölge´ isimli bir program yapan Ahmet Hakan´a dair de dikkat çeken bir iddiada bulunan Cem Küçük, Ahmet Hakan´ın Ekrem İmamoğlu´nu konuk ettiği yayının İmamoğlu´na zarar vermek için yapılan bir operasyon olduğunu iddia etmişti.

Cem Küçük ise şu ifadeleri kullanmıştı:

"Oysa biraz zekâ ve medya bilgisi ile baksan İmamoğlu çok sayıda hata yapıyor. CHP adayına veren yüzde 48.9´u kemikleştirmek için yapılacak her yanlışı yapıyor bizim taraf medyası. İmamoğlu´na zarar versin diye yaptırılan Ahmet Hakan yayını da çok amatörce bir operasyonu ve ters tepti. Artık bu gerçekleri görelim. 31 Mart öncesi bizim taraf kanallarından birinde yapılan İmamoğlu yayını da CHP adayının oyunu arttırdı. Bunu hepimizi biliyoruz. Oysa o yüzde 48.9 içinde küçük de olsa bir çözülme yaşanmadan bu seçimi almamız mümkün değil."

AHMET HAKAN´DAN CEM KÜÇÜK´E ÇOK SERT YANIT

Ahmet Hakan, Hürriyet´teki köşesinde Cem Küçük´ün sözlerine yanıt verdi. Cem Küçük´e yönelik çok sert sözler sarfeden Ahmet Hakan, "Ben hayatımın hiçbir döneminde... Senin gibi FETÖ´cülük yapmadım... Senin gibi tetikçilik yapmadım... Senin gibi alçaklık yapmadım... Senin gibi operasyonlar çekmedim..." ifadelerini kullandı.

HerTaraf



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER