Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AHMET DAVUTOĞLU, MEHMET ŞİMŞEK VE ALİ BABACAN YENİ PARTİ KURACAKLAR MI? ŞİMŞEK´TEN YANIT GELDİ

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün eski danışmanı ve Yeniçağ gazete yazarı Ahmet Takan dün, "Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eski Bakanlar Mehmet Şimşek ve Ali Babacan yeni parti kurmak için kolları sıvadı." iddiasını köşesine taşımıştı. Eski Bakan Mehme

AHMET DAVUTOĞLU, MEHMET ŞİMŞEK VE ALİ BABACAN YENİ PARTİ KURACAKLAR MI? ŞİMŞEK´TEN YANIT GELDİ

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün eski danışmanı ve Yeniçağ gazete yazarı Ahmet Takan, dünkü köşesinde "AKP hükümetlerinde üst düzey görevler alan " Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Mehmet Şimşek"in yeni bir merkez parti kurmak için hazırlık içinde olduğunu" iddia etmişti. Takan yazısında, "Görüşmeler yapıyorlarmış. Acele etmiyorlarmış. Partinin resmi kuruluş tarihi olarak yerel seçimler sonrasını gösteriyorlarmış. Parti kurulduktan sonra ´ana muhalefet olacak´ iddiasıyla..." ifadelerini kullandı.

"ABDULLAH GÜL İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR"

Takan yazısında "Soranlara, ´Abdullah Gül bu oluşumun içinde yok´ diyorlarmış" ifadesini kullanırken "Gel de buna inan!.. Abdullah Gül´ün üçlüsü CHP´deki etkin ve de her tarafa küskün muhalif isimlerle de temasa geçmiş. Görüşmeler devam ediyor" diye yazdı.

 

MEHMET ŞİMŞEK´TEN YANIT GELDİ

Takan´ın bu iddialarına Eski Bakan Mehmet Şimşek, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yanıt verdi. Şimşek paylaşımında, "Şahsımla ilgili bu iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor" diye yazdı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER