Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Ahmet Ağırakça: Rektör olurken ´Erdoğan´ın temsilcisiyim´, görevden alınınca ´Mardin´e en büyük kötülük yapılmıştır´

Bugünkü Resmi Gazetede yayımlanan kararnameyle, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. İbrahim Özcoşar atandı.

Ahmet Ağırakça: Rektör olurken ´Erdoğan´ın temsilcisiyim´, görevden alınınca ´Mardin´e en büyük kötülük yapılmıştır´

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Ahmet Ağırakça görevinden alındı.

Ahmet Ağırakça, göreve getirilirken "Ben Erdoğan´ın Mardin temsilcisiyim? demişti. Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü´ne Prof. Dr. İbrahim Özcoşar atanması üzerine ise "Mardin´e yapılacak en büyük kötülük yapılmıştır" ifadelerini kullandı.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü´ne Prof. Dr. İbrahim Özcoşar atandı. Özcoşar´ın atanmasıyla ilgili karar Resmi Gazete´de yayınlnadı.

İbrahim Özcoşar Twitter hesabından, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın tensipleriyle Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanmış bulunuyorum. Rabbim bizi kendisine ve bize güvenenlere mahçup etmesin, üniversitemize hizmet etmeyi nasip etsin" dedi.

Prof. Dr. Ahmet Ağırakça ise Twitter hesabında  "Sayın Cumhurbaşkanımıza verilen yanlış bilgiler sonucu Merdin´e en son tayin edilecek adam rektör olarak tayin edilmiş bulunmaktadır. Mardin´e yapılacak en büyük kötülük yapılmıştır. Bu hatadan nasıl dönülecek bilemiyorum. Geçmiş olsun" dedi.

Görevi sona eren ve yeniden atanmayan Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Ahmet Ağırakça attığı twitter mesajını daha sonra sildi.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER