Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

AĞRI DAĞI ETEKLERİNDE PKK´LILARLA ÇATIŞMA

Ağrı´nın Doğubayazıt İlçesi yakınlarındaki Ağrı Dağı eteklerinde dün akşam saatlerinde güvenlik güçleri ile PKK´liler arasında çatışma çıktı. Çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı.

AĞRI DAĞI ETEKLERİNDE PKK´LILARLA ÇATIŞMA

AĞRI DAĞI ETEKLERİNDE PKK´LILARLA ÇATIŞMA

 

Dün saat 19.30 sıralarında Doğubayazıt´ın Ağrı Dağı eteklerindeki Topçatan ile Demirkapı köyleri arasında, PKK´lılar ile bölgede önlem alan güvelik güçleri arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışma sırasında Doğubayazıt- Gürbulak karayolunda da ulaşım aksadı. Bir saatten fazla sürdüğü öne sürülen çatışmadan sonra PKK´lılar Ağrı Dağı´na çekilirken, güvenlik güçleri bölgede geniş önlem aldı.

Topçatan ve Demirkayı köylerinin giriş- çıkışını kontrol altında alan güvenlik güçleri çatışmayla ilgili bilgi vermedi. Ölen ya da yaralanan olmadığı belirtilen çatışma nedeniyle köylüler, gece korkudan dışarı çıkamadıklarını söyledi.

VALİLİK: DEVRİYE GÖREVLİLERİNE ATEŞ AÇILDI

Ağrı Dağı eteklerinde meydana gelen çatışmayla ilgili olarak Ağrı Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, Doğubayazıt İlçesi´ne bağlı Topçatan Köyü yol ayırımında devriye görevi yapan güvenlik görevlilerine, saat 19.40 sıralarında PKK´lılar tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldığı bildirildi.

Güvenlik güçlerinin ateşe anında karşılık verdiği belirtilen açıklamada, teröristlerin silahlarından çıkan kurşunların, yoldan geçen 3 TIR´ın sürücü kapıları ile tekerlerine isabet ettiği ve maddi zarara yol açtığı kaydedildi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER