Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Aday yapılmayan başkan Ak Parti´den istifa etti, bağımsız girecek

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken Ak Parti´den istifalar üst üste geliyor. Aday yapılmayan Tunçbilek Belediye Başkanı bağımsız aday oldu.

Aday yapılmayan başkan Ak Parti´den istifa etti, bağımsız girecek

Kütahya´nın Tunçbilek ilçesinde başkan krizi yaşanıyor. AKP´li Belediye Başkanı Agah Aşkın, aday yapılmadığı için partisinden istifa etti. Başkan Aşkın, yerel seçimlere bağımsız olarak gireceğini açıkladı.

31 Mart seçimlerinde AKP´den yeniden aday gösterilmeyen Agah Aşkın, seçimlere bağımsız belediye başkan adayı olarak girme kararı aldı. Agah Aşkın yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Aziz hemşehrilerim, AKP il ve ilçe teşkilatının benim aday gösterilmemem hususunda aldığı karar Tunçbilek halkını derinden üzmüştür. Hayatımın en zor kararını veriyor ve beş yılı aşkın süredir içerisinde bulduğum ve gurur duyduğum AKP´den istifa ediyorum. Aldığımız bu kararın başta bizlere, Tunçbilek´imize, tüm ülkemize ve bizden hizmet bekleyenlere hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hemşehrilerimin yoğun isteği üzerine, tecrübe ve birikimlerimi hizmete dönüştürmek adına bir beş yıl daha Tunçbilek´e hizmet etmek adına; 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Tunçblek´ten bağımsız belediye başkan adayı olarak adaylığımı açıklıyorum. Beldem ve ülkem adına hayırlara vesile olsun.

Tunçbilek, dayatmalara ve oldubittilere fırsat verecek bir yapıya sahip değildir. Kimseye dargın ve kırgın değilim. Ancak Tunçbilek halkı bu dönemde onurunu koruyacaktır. Makam sevdalısı değil hizmet sevdalısı olarak yola çıkıyoruz. Allah utandırmasın. Hemşehrilerimin dayatmalara fırsat vermeyeceğini düşünerek en derin saygılarımı sunuyorum.?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER