Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER), Mirac Kültür Merkezi, Çorakçı Vakfı, Türkiye Aile Meclisi'nin ortak "Basın Açıklaması",

Kıymetli arkadaşlar, Değerli Basın Mensupları;

Adaleti Savunanlar Derneği (ASDER), Mirac Kültür Merkezi, Çorakçı Vakfı, Türkiye Aile Meclisi

BASIN AÇIKLAMASI

 

Kıymetli arkadaşlar, Değerli Basın Mensupları;

Ahlaki, sosyolojik, güvenlik ve yönetimsel olarak yeryüzünün en önemli değerlerinden birisi: Ailedir. Yeryüzünün yaşanılabilir olması ahlakı ve adaleti kuşanmış bireylerin örgütlenmesine bağlıdır. Ama bilinen bir gerçektir ki en küçük örgütlenme ailede başlar. Yaratılış kodları, akıl, ahlak ve güvenlik; örgütlü olmayı emreder. Ailede başlayan örgütlülüğün sonucu ise devlet olmaktır. Ve egemen olmaktır.

Dünyada birçok devlet ve Sivil Toplum Örgütleri, Yahudi, Hristiyan ve küresel ahlaki değerlerden yana olanlar; aileye yönelik saldırıları önleme noktasında çalışmalar yapmaktadır. Müslümanlar ve semavi din mensupları aile ve ailenin korunmasının, insanın ve geleceğin korunmasının farkındadırlar. 

Eğer aile çözülürse insan çözülür. İnsan çözülürse ahlak çözülür. Ahlak çözülürse adalet çözülür. Ahlak ve adalet çözülürse devlet çözülür. Ve insan irtifa kaybeder düşer. İnsanlık sınıfından aklı ve ahlakı olmayan varlıklar sınıfına düşer. 

İnsana ve aileye yönelik emperyalist güçlerin saldırıları; özgürlük adına, tercih adına, moda adına ve cinsiyetsizlik adına devam etmektedir. Bu öldürücü saldırılara hukuk sistemi, Milli Eğitim müfredatı, Kültür ve Turizm icraatları ile karşı konulmalıdır. Bireye daha çabuk ulaşan, etkili ve vurucu güce sahip olan medya, sosyal medya vd. İletişim araçları ahlakileştirilmeli ve millileştirilmelidir. 

Yasalardaki boşluk; inanca, insana, tarihe, kültüre ve aileye karşı yapılan saldırıların artarak devam etmesine neden olmaktadır. Kanunlar caydırıcı değildir. Bu nedenle: Nikahsızlık, iffetsizlik, hırsızlık, intihar, yalan ve öldürme olayları ürkütücü boyuttadır. 

İnsan ve ailenin korunması noktasında kanunlarda gerekli düzenlemeler yapılmalıdır. Tüm suçlara karşı cezalar caydırıcı olmalıdır. Milli Eğitim Müfredatı yeniden gözden geçirilmelidir. Turizmin bu milletin ahlakını ve milli değerlerini satın alınmasına izin verilmemelidir.  

Karanlıklara yani aile, iffet ve ahlak düşmanı yapılara öfkelenerek vakit geçirmek, kendimizi aldatmaktır. Aileden yana olan herkesi, her kurumu ve düşünen insanı; örgütlü olmaya ve mücadeleye davet ediyoruz. Yerel ve uluslararası ölçekte; ahlaktan ve aileden yana olan, insandan yana olan herkesi, kurum, kuruluş ve yöneticileri birlikteliğe davet ediyoruz.  

F. Yılmaz ALTUNÖZ

Araştırmacı-Yazar



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER