Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ADALET BAKANI GÜL: İSRAİL ORTADOĞU´YA KİN VE NEFRET TOHUMLARINI SULAMAKTAN VAZGEÇMELİ

Adalet Bakanı Gül, İsrail askerlerinin sivil halka saldırısına ilişkin, "İsrail bir an önce Ortadoğu´ya ektiği kin ve nefret tohumlarını sulamaktan vazgeçmeli." ifadesini kullandı.

ADALET BAKANI GÜL: İSRAİL ORTADOĞU´YA KİN VE NEFRET TOHUMLARINI SULAMAKTAN VAZGEÇMELİ

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "İsrail bir an önce Ortadoğu´ya ektiği kin ve nefret tohumlarını sulamaktan vazgeçmeli, insanlığa karşı gerçekleştirdiği hukuk dışı saldırılarına son vermelidir." ifadesini kullandı.

Bakan Gül, Filistin´de düzenlenen Büyük Geri Dönüş Yürüyüşü´nde İsrail askerlerinin sivil halka saldırısına ilişkin, Twitter´dan açıklama yaptı.

 

Filistinlilerin barışçıl gösterilerini orantısız güç kullanarak kana bulayan İsrail yönetimini şiddetle kınıyoruz. İsrail bir an önce Orta Doğu´ya ektiği kin ve nefret tohumlarını sulamaktan vazgeçmeli, insanlığa karşı gerçekleştirdiği hukuk dışı saldırılarına son vermelidir.

? Abdulhamit Gül (@abdulhamitgul) 30 Mart 2018

 

Gül, açıklamasında, "Filistinlilerin barışçıl gösterilerini orantısız güç kullanarak kana bulayan İsrail yönetimini şiddetle kınıyoruz. İsrail bir an önce Ortadoğu´ya ektiği kin ve nefret tohumlarını sulamaktan vazgeçmeli, insanlığa karşı gerçekleştirdiği hukuk dışı saldırılarına son vermelidir." değerlendirmesinde bulundu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER