Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Abdullah Gül´ün adı indirildi!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü anma etkinlikleri kapsamında Tokat´ın Turhal ilçesinde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün ismini taşıyan "Abdullah Gül Parkı"nın ismi "15 Temmuz Şehitler Parkı" olarak değiştirildi.

Abdullah Gül´ün adı indirildi!

17 Temmuz 2018 Salı

Tokat´ın Turhal ilçesinde FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmz 2016 yılındaki hain darbe girişiminin bertaraf edilmesinin ikinci yılı dolayısıyla düzenlenen anma etkinliklerinde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün ismini taşıyan "Abdullah Gül Parkı"nın ismi "15 Temmuz Şehitler Parkı" olarak değiştirildi.

Turhal Belediyesi ve Turhal Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa yürütülen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü anma programının ikinci gününde konuşan Turhal Belediye Başkanı Yılmaz, "Değerli hemşehrilerim 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Abdullah Gül Parkı´nı 26 gün nöbet tutarak bir demokrasi parkına dönüştürdünüz. 15 Temmuz darbe girişiminin bertaraf edilmesinin ikinci senesinde ise yine bizleri yalnız bırakmayıp bu meydanı demokrasi bayramının kutlandığı şölenlerin yapıldığı bir meydana döndü. Burası bir bayramsa bura da bir şölen yapılıyorsa bu sizin sayenizde oluyor. Bundan dolayı eski adıyla Abdullah Gül Parkı olan parkımızı ´15 Temmuz Şehitler Parkı´ olarak değiştiriyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Milli Gazete



Anahtar Kelimeler: Abdullah indirildi

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER