Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Abdullah Gül için yeni parti iddiası: "Beklemekte haklılar"

Posta gazetesi yazarı Rauf Tamer, yeni bir parti kurulacağı yönündeki iddialara dair bir yazı kaleme alırken dikkat çeken ifadeler kullandı.

Abdullah Gül için yeni parti iddiası:

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve eski bakanlardan Ali Babacan´ın parti kuracağı yönündeki iddialar medyada kendine yer bulurken Posta gazetesi yazarı Rauf Tamer, yeni parti kurulacağı yönündeki iddialara dair bir yazı kaleme aldı.

Tamer, ?Püf noktası´ başlıklı yazısında ?Sahiden yeni bir parti mi kuruluyor? Söylenenler, yazılanlar, çizilenler, Abdullah Gül dahil ismi geçenler, hiç tekzip edilmediğine göre, demek ki iş ciddi? ifadelerini kullandı.

Bütün meselenin zamanlama olduğunu söyleyen Tamer, ?Beklemekte haklılar. Seçim sonuçlarını bekliyorlar? ifadelerini kullandı.

Tamer, söz konusu yazısında Türk siyasi hayatından çeşitli örnekler verirken ?Bu bakımdan... Yeni kurulacak partinin öncülerindeki bu tereddütü normal karşılıyorum. Ortaya alenen çıkmıyorlar? dedi.

Posta gazetesi yazarı Rauf Tamer, yazısını şu ifadelerle sonlandırdı:

Yeni kurulacak partinin öncülerindeki bu tereddütü normal karşılıyorum. Ortaya alenen çıkmıyorlar.
Ne teyit var, ne tekzip.
Tedbirli yürüyorlar. Duruma göre. Bakacaklar. 31 Mart tablosunu bir görecekler. Sonra karar verecekler. Kimbilir. Belki de vazgeçecekler.

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER