Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Abdulkadir Selvi; Erdoğan ile Bahçeli´nin ilk ortak mitinginden izlenimler

Abdulkadir SELVİ; MHP Lideri Devlet Bahçeli meydana daha önce gelmişti. Kürsüye çıkmadan Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın gelişini bekledi.

Abdulkadir Selvi; Erdoğan ile Bahçeli´nin ilk ortak mitinginden izlenimler

CUMHURBAŞKANI Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhur ittifakının ilk ortak mitingini CHP´nin kalesi olarak bilinen İzmir´de yaptılar. Birçok önemli mitinge ev sahipliği yapan Gündoğdu Meydanı bu kez Erdoğan ile Bahçeli´yi aynı kürsüde ağırladı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli meydana daha önce gelmişti. Kürsüye çıkmadan Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın gelişini bekledi. Mitingin yapıldığı meydan öğle saatlerinden itibaren dolmaya başladı. Siyasette bir İzmir klasiği olarak mitingi izlemek üzere deniz yoluyla gelenler vapurlarla, motorlarla sahilde yerlerini almışlardı. Mitingi Hürriyet İzmir Temsilcisi Deniz Sipahi ile birlikte izledik. Erdoğan´ın 24 Haziran mitingini izleme fırsatım olmamıştı. İzleyen meslektaşlarımız kalabalığın 24 Haziran´ın bir tık üstünde olduğunu söylediler.

Meydanda Erdoğan ile Bahçeli´yi birlikte gösteren posterler asılmıştı. Meydanda parti bayrakları yoktu. Sadece Türk bayrakları vardı. Liderlerden önce cumhur ittifakının İzmir büyükşehir belediye başkan adayı Nihat Zeybekci çıktı kürsüye. Zeybekci, rakibi Tunç Soyer´e ilk kez bu kadar sert bir dille yüklendi.

BAHÇELİ´DEN İNCE MESAJLAR

İlk konuşmayı Bahçeli yaptı. MHP Lideri kürsüye ?Ölürüm Türkiyem? müziğinin eşliğinde çıktı. Erdoğan, Bahçeli´nin konuşmasını sonuna kadar takip etti. Bahçeli, ?Sayın Cumhurbaşkanım? diye başladı konuşmasına, meydana dönerek ?Cumhurunuz kutlu olsun? diye devam etti. Yerel seçimlerde ?İzmir´in dağlarında çiçekler açacağını? söyleyen MHP Lideri, CHP´ye ?İzmir´i hiç kimse çantada keklik görmesin? diye seslendi.

Yazının devamı için



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER