Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ABD´NİN BÜYÜKELÇİLİĞİNİ KUDÜS´E TAŞIMA KARARINI TANIMIYORUZ!

Anadolu Öğrenci Birliği ve Anadolu Platformu olarak ilan ediyoruz: Filistin halkının uğramış olduğu insanlık dışı katliamlara sessiz kalmayacağız! Kudüs asla Siyonist İsrail´in başkenti olmayacak! Buna müsaade etmeyeceğiz.

ABD´NİN BÜYÜKELÇİLİĞİNİ KUDÜS´E TAŞIMA KARARINI TANIMIYORUZ!

ABD´nin Tel Aviv´deki büyükelçiliğini Kudüs´e taşıma kararıyla ilgili Anadolu Platformu´nun bildirisi:

ABD´NİN TELAVİV´DEKİ BÜYÜKELÇİLİĞİNİ KUDÜS´E TAŞIMA KARARINI TANIMIYORUZ!

KAHROLSUN SİYONİST İSRAİL! KAHROLSUN ABD! KAHROLSUN İŞBİRLİKÇİ ZALİMLER!

İnsanlık tarihinin en çok gadre uğramış coğrafyası olan Filistin yeni işgal, saldırı ve katliamlarla karşı karşıya. 1917´deki işgal ile başlamış olan süreç 1948´den sonra bugün yeni bir boyuta taşınmış durumda.

ABD´nin Tel Aviv´deki büyükelçiliğini Kudüs´e taşıma kararını ve topraklarının işgalini protesto eden Filistinlilere en-Nekbe gününde yapılan saldırılar sonucunda onlarca Filistinli şehit olmuş, yüzlerce Filistinli de yaralanmış durumda. Bu hunharca saldırılar endişe verici boyutları aşmış bulunmakta. Yapılan saldırı ve katliamların devam edeceği görülüyor.

Gerçek mermilerle Filistinliler üzerine ateş açan ve Gazze´yi kan gölüne çeviren İsrailli askerler, insansız hava araçlarıyla da Filistinlilere gaz yağdırmakta.

Yüz yıllardır bu topraklarda yaşayan ve kendi topraklarını savunan masum halka yönelik bu saldırılar Siyonistlerin ve destekçilerinin çirkef yüzünü bir kez daha göstermiştir. Olaylar karşısında dünyanın ciddi bir tepki gösterdiği söylenemez.

Küresel boyutta teröre hamilik yapan ABD´nin aldığı büyükelçilik kararına İslam dünyasından büyük tepki gelirken somut adımların atılmaması ABD ve İsrail´in elini güçlendirmektedir. Halklarının duyarlılıklarına rağmen satılmış kimi kukla yönetimlerin İsrail ve ABD ile işbirliği yapmaları bu katliamların daha rahat gerçekleşmesini sağlamaktadır. Bu çerçevede İsrail ve ABD kadar Mısır, BAE ve Suud yönetimlerinin de eli Filistinlilerin kanına bulanmış durumdadır. Artık İsrail ve ABD kadar bu işbirlikçi diktatör yönetimlerden de hesap sorulması gerekmektedir.

Bugün İslam dünyasına, insanlık onurunu ve vicdanını yitirmemiş olan tüm insanlara büyük görevler düşmektedir. Yaşanan bu insanlık dışı duruma karşı daha ileri adımların atılması gerekmektedir.

ABD´nin, Siyonist İsrail´in ve işbirlikçi kukla yönetimlerin attığı bu adımlara sessiz ve tepkisiz kalmak yeni zulümlere kapı aralamak ve Filistinlilerin yok edilmesine seyirci kalmak demektir. İnsan onuru taşımak hele hele Müslüman olmak duyarlı olmak demektir. Müslüman insan, zulüm ve haksızlık karşısında sessiz kalmayan insan demektir. Öyleyse ABD´nin, İsrail´in ve işbirlikçi yönetimlerin bölgedeki şeytani icraatlarına dur demek hepimizin görevidir.

Dün Haçlı saldırılarına karşı nasıl İmadeddin Zengiler, Selahaddin Eyyubiler çıkardıysak bugün de yeni İmadeddinler, Selahaddinler çıkarabiliriz, çıkarmalıyız da? Türkleri, Kürtleri, Arapları ve tüm insanları Filistin topraklarına ve Filistin halkına sahip çıkmaya davet ediyoruz. Filistin halkı yalnız değildir!

Gün, Hz. Peygamber´in, Hz. Ömer´in ve Selahaddin´in emanetine birlikte sahip çıkma günüdür!

Anadolu Öğrenci Birliği ve Anadolu Platformu olarak ilan ediyoruz: Filistin halkının uğramış olduğu insanlık dışı katliamlara sessiz kalmayacağız! Kudüs asla Siyonist İsrail´in başkenti olmayacak! Buna müsaade etmeyeceğiz.

Filistin meselesi sadece Filistinlilerin ya da sadece Arapların değil, tüm ümmetin ve insanlığın meselesidir.

Filistinli kardeşlerimizin hak ve özgürlükleri için kesintisiz mücadele etmek boynumuzun borcudur.

Bizler ta en başından ve her daim Filistin davasının savunucusu ve takipçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu nedenle tüm gücümüzle Kudüs için meydanlardayız.

Bir yumruk gibi, bir çığlık gibi alanlardayız, ayaktayız.

Filistin direnecek!

Ümmet mücadele edecek!

Filistin Kazanacak!

İnsanlık Kazanacak!

ANADOLU PLATFORMU



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER