Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ABD´li Jeffrey: Türkiye´nin YPG rahatsızlığı ileteceğim

Ankara´da temaslarda bulunan Jeffrey, Türkiye´nin ABD tarafından YPG´ye verilen destekten duyduğu rahatsızlığı Washington´a ileteceklerini söyledi.

ABD´li Jeffrey: Türkiye´nin YPG rahatsızlığı ileteceğim

ABD´nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Münbiç modelinin Suriye´nin tüm bölgelerine barışı getirebilmek için iyi bir model olduğunu söyledi. Ankara´da temaslarda bulunan Jeffrey, ABD´nin Suriye´nin kuzeyinde kurduğu gözlem noktaları ve YPG´ye verdiği destekten Türkiye´nin duyduğu rahatsızlığı da Washington´a ileteceklerini açıkladı.

Habertürk´ten Fırat Tur´un haberine göre Amerika Birleşik Devletleri´nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey Ankara´da, önemli temaslarda bulundu. Önce Dışişleri Bakanlığı´nda Türkiye-Amerika Birleşik Devletleri Yüksek Düzeyli Suriye Çalışma Grubu´nun 3´üncü toplantısına katıldı. Ardından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar tarafından kabul edildi.

Temaslarının ardından bir grup gazeteciyle bir araya geldi Jeffrey, soruları yanıtladı.

 

Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri´nin Münbiç´te yürüttüğü ortak devriye faaliyetlerinin Suriye´nin geleceği için önemli olduğunu vurguladı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER