Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ABD´DEN TÜRKİYE ÇIKIŞI: NATO´DAN KOPARMAYA ÇALIŞIYORLAR

ABD NATO Temsilcisi Kay Bailey Hutchison yaptığı bir açıklamada, Rusya´nın Türkiye´yi NATO´dan koparmaya çalıştığını iddia etti.

ABD´DEN TÜRKİYE ÇIKIŞI: NATO´DAN KOPARMAYA ÇALIŞIYORLAR

Amerika Birleşik Devletleri NATO Temsilcisi Kay Bailey Hutchison ABD basınına yaptığı bir açıklamada, Rusya´nın Türkiye başta olmak üzere pek çok ülkeyi NATO´dan ayırmaya çalıştığını söyledi.

´TÜRKİYE´Yİ BİZDEN KOPARMAYA ÇALIŞIYOR´

Hutchison konuşmasında, ?Rusya´nın Türkiye´yi NATO´dan koparmaya çalıştığını düşünüyorum. Onlar birçok müttefikimizi bizden almaya çalışıyor. Rusya, tarihin en güçlü ortaklığındaki istikrarı bozmak istiyor? ifadelerini kullandı. Rusya´nın çabalarının NATO ve Türkiye arasındaki güçlü bağı etkilemeyeceğini vurgulayan Hutchison, ?Türkiye NATO´nun en güçlü üyelerinden biri, bizimle birlikte Afganistan´da çalışan önemli uluslardan biri, uzun yıllardır NATO üyesi. Onlarla çalışmaya devam edeceğiz? şeklinde konuştu.

´S-400´Ü ALMALARINI KESİNLİKLE İSTEMİYORUZ´

Türkiye´nin Rusya´dan S-400 savunma sistemlerini almasını kesinlikle istemediklerini söyleyen temsilci, Türkiye ile bu konuda görüştüklerini belirterek, ?Türkiye ile NATO´nun bu kadar güçlü bir ülkesi iken, ülkelerine Rusya´ya ait bir sistemi sokmamaları için her şekilde görüşüyoruz? diye konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER