Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ABD UŞAKLARI BİRBİRİNE GİRDİ! SİSİ´YE BAKIN NE DEDİ?

BAE´den Mısır´daki darbeci Sisi´yi şoka sokacak bir mesaj geldi. Arap Emirliklerinin önemli akademisyen ve yazarlarından biri olan Abdulhalil Abdullah, Sisi için ?dilenci? ifadesini kullandı.

ABD UŞAKLARI BİRBİRİNE GİRDİ! SİSİ´YE BAKIN NE DEDİ?

BAE´li yazar ve akademisyen Abdulhalil Abdullah, 2013´te BAE desteğiyle darbe yapan Sisi´yi şoka sokacak sözler söyledi.

Sisi´ye olan desteğini azaltmayan BAE, destek sağlarken Sisi´yi de yerden yere vuruyor. Sisi´nin kendilerinden izinsiz adım atmasına bile izin verilmiyor.

Haber 7´nin haberine göre, Mısır´daki darbeci Sisi ile darbenin finansörü BAE arasındaki ilişkinin geldiği son noktayla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Körfez Araplarının tanınmış akademisyen ve yazarlarından biri Abdulhalil Abdullah, Sisi´ye ?dilenci? dedi.

Arap yazar, açıklamalarında Sisi´den Mısır Cumhurbaşkanı olarak bahsetmedi, ?Sisi´yi Mısır´a vali yaptık? ifadesini kullandı. Ayrıca yazar, görev için de Sisi´nin Arap Kralları ve prenslerinin "ayaklarına kapanıp, yalvardığını" söyledi.

Mısır´ı ve darbeci Sisi´yi yerden yere vuran BAE´li yazar Mısır´ın en küçük körfez ülkesinden bile daha ufak bir güce sahip olduğunu belirtti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER