Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

ABD Genelkurmay Başkanlığı, Dunford - Güler Görüşmesini Kapak Fotoğrafı Yaptı

ABD Genelkurmay Başkanlığı, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford ile Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler´in fotoğrafını resmi Twitter hesabının kapak fotoğrafı yaptı.

ABD Genelkurmay Başkanlığı, Dunford - Güler Görüşmesini Kapak Fotoğrafı Yaptı

ABD Genelkurmay Başkanlığı, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford ile Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler´in ikili görüşmesi resmi Twitter hesabında kapak fotoğrafı yaptı.

8 Ocak´taki görüşmede çekilen fotoğraf, ABD Genel Kurmay Başkanlığının resmi Twitter hesabında paylaşıldı.

ABD´ GENELKURMAY TWİTTER HESABI DİKKAT ÇEKTİ

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford ile 8 Ocak´ta bir görüşme gerçekleştirdi. ABD Genelkurmay Başkanlığı, resmi Twitter hesabının kapak fotoğrafına Türkiye Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler ile Joseph Dunford´un ikili görüşmesinde çekilen fotoğrafı yükledi.

ABD TÜRKİYE ARASI GÖRÜŞMELER HIZLANDI

Öte yandan Milli Savunma Bakanı  Hulusi Akar, geçtiğimiz hafta ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford´u kabul etmiş, görüşmeye Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler de katılmıştı.

Görüşmeye ilişkin Milli Savunma Bakanlığı´ndan yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK/YPG´ye verilen silahların geri alınması ve DEAŞ dahil terör örgütleriyle mücadele konularında görüş alışverişinde bulunuldu." ifadeleri yer almıştı.

Kaynak:sondakika.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER