Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Necmettin Erbakan'ın mektubu 26 yıl sonra Erdoğan'a ulaştı

Zamanın Başbakanı Necmettin Erbakan'ın yine aynı zamanın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'a 1997'de göndermiş olduğu Ramazan Bayramı mektubu 26 yıl sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştı

 Necmettin Erbakan

Eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, görevi sırasında 1997 yılının Ramazan Bayramı'nda dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bayram tebriğinin yer aldığı bir mektubu postayla gönderdi. Fakat Erdoğan'a hiç ulaşmayan o tebrik mektubu, bundan yedi yıl önce bir müzayedede satılmak için koleksiyonerlerin alımına sunuldu.

ekran-goruntusu-2023-04-21-113331.jpg

Müzayedede mektupla karşılaşan ve satın alan Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Haydar Göksoy, mektubu satın aldı. Instagram hesabından paylaşım yapan Haydar Göksoy, 26 yıl sonra tebrik mektubunu sahibi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teslim ettiği o anları paylaştı.

 

fufvbsxwyauqysg.jpeg

Göksoy, videolu paylaşımına şu notu düştü:

"Rahmetli Başbakanımız Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN hocamızın 1996 yılında dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn Cumhurbaşkanımıza yazmış olduğu ve müzayededen almış olduğumuz ıslak imzalı Ramazan Bayramı tebriğini kendilerine teslim ettik."

fufvbs2wiaeq-pn.jpeg

 


 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER