Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İSLAM VE DİĞERLERİ ADLI ESER ÇIKTI...

Sahir Akça imzalı, “İslam ve Diğerleri” adlı eser, Çıra Yayınları “Düşünce” kategorisinde yayınlandı.

 İSLAM VE DİĞERLERİ ADLI ESER ÇIKTI...

Din de aynı ahlâk mevzusu gibi insanın ayrılmaz bir parçasıdır. Nasıl ahlâk insanda fitri, yaratılıştan bahşedilmiş bir gerçek ise, din de aynı şekilde fitri, insanın yaratılışında mevcut olan bir gerçektir. 

İnsan, nasıl iyi veya kötü bir ahlâk sahibiyse, aynı şekilde bir dîne de mensuptur. O buna bir din demese de, bâtıl bir dîne veya hak din olan İslâm'a tâbi olsa da, nihâyetinde bir dîni vardır.

Rabbimiz olan Allah (cc)'in Hz. Âdem (as)'den başlayıp Hz. Muhammed (sav) Efendimize kadar hep vahyettiği ve râzı olduğu tek din İslâm olup, reddedip kabul etmediği ve hesabını soracağı insanların uydurdukları dinler ise pek çoktur.

'İslâm ve Diğerleri' olarak isimlendirdiğimiz bu dinlerle ilgili bilgiler sunma gayretinde olduk, gerçek din olan 'İslâm'ı iyi anlayıp İslâmca yaşayalım diye... 

Rabbimiz olan Allah Teâlâ Kerîm Kitabı Kur'ân'da buyuruyor: "Şüphe yok ki Allah katında (hak) din İslâm'dır... Kim Allah'ın âyetlerine karşı küfre saparsa, bilsinler ki Allah, hesabı çok çabuk görendir." (Âlu İmrân, 19). 



Anahtar Kelimeler: İSLAM DİĞERLERİ ÇIKTI...

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz