Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

5. YILINDA MISIR DARBESİ.. MURSİ´Yİ İNDİREN SİSİ, ÜLKE EKONOMİSİNİ BÖYLE BATIRDI

Meşru Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, iş başına gelirken halka ´´Silahımızı, ilacımızı ve ekmeğimizi kendimiz üreteceğiz´´ sözü vererek bu yolda çalışmalarını sürdürürken gerçekleşen askeri darbe sonucunda Sisi ülkeyi adeta batırdı!

5. YILINDA MISIR DARBESİ.. MURSİ´Yİ İNDİREN SİSİ, ÜLKE EKONOMİSİNİ BÖYLE BATIRDI

Bugün Mısır´da Temerrüd (İsyan) gösterileriyle başlayan ve 3 Temmuz 2013´te General Abdülfettah es-Sisi öncülüğündeki askeri darbeyle sonuçlanan olayların 5´inci yıl dönümü... Ülke tarihinin şeffaf seçimlerle iş başına gelen ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi´yi koltuğundan askeri darbeyle indirerek bu makama çıkan Sisi, sadece binlerce insanı katletmek ve Mısır´ın siyasi yönünü değiştirmekle kalmadı. Aynı zamanda ülke ekonomisini de adeta batırdı.

MURSİ SÖZ VERMİŞTİ, SİSİ PEŞKEŞ ÇEKTİ

Meşru Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, iş başına gelirken halka ´´Silahımızı, ilacımızı ve ekmeğimizi kendimiz üreteceğiz´´ sözü vererek bu yolda çalışmalarını sürdürürken gerçekleşen darbe sonrası bunların hiç biri gerçekleşmedi. Sisi, ülkedeki pek çok yatırımı Birleşik Arap Emirlikleri, Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail merkezli şirketlere sattı. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER