Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

3,2 milyon işgalci

Filistin topraklarına 1948´den bu yana 3 milyonu aşkın Yahudi yerleştirildi...

3,2 milyon işgalci

İngiltere önderliğindeki Batı´nın desteğiyle 1948 yılında başlayan Siyonist işgali büyütmek için o tarihten bu yana Filistin topraklarına 3 milyon 200 bin Yahudi göç etti. Ayrıca İsrail Bakanlar Kurulu Yasama Komisyonu, Batı Şeria´da Filistinli ailelerin evlerinden zorla çıkarılmasını sağlayan kanun tasarısını onayladı.

İngiltere önderliğindeki Batının desteğiyle 1948 yılında başlayan Siyonist işgali büyütmek için o tarihten bu yana Filistin topraklarına 3 milyon 200 bin Yahudi göç etti. Ayrıca İsrail Bakanlar Kurulu Yasama Komisyonu, Batı Şeria´da Filistinli ailelerin evlerinden zorla çıkarılmasını sağlayan kanun tasarısını onayladı.

Yahudi terör örgütü Hagana´nın göç gemisi...

İsrail Merkezi İstatistik Dairesi tarafından ?18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü? dolayısıyla yayımlanan raporda, 1948 yılından bu yana dünyanın değişik bölgelerinden İsrail´e 3,2 milyon Yahudi´nin göç ettiği belirtildi. Raporda, 3,2 milyon Yahudi göçmenin yüzde 43´ünün Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği´nin (SSCB) yıkıldığı 1990´dan sonra ülkeye geldiğine işaret edildi.

 

 

 

Yahudilerin SSCB´nin yıkılmasından önce de kitleler halinde ülkeye geldiğine vurgu yapılan raporda, 1989 ile 2006 yılları arasında 1,6 milyon Yahudinin de Yahudi olmayan eşleri ve çocuklarıyla İsrail´e göç ettiği kaydedildi.

Raporda ayrıca, 2017 yılında İsrail´e göç eden Yahudi sayısının da 38 bin olduğu, 1948-2016 yılları arasında 726 bin Yahudi´nin ise ülkeyi dönmemek üzere terk ettiği vurgulanarak, bunların 130 ila 167 bininin ülke dışında öldüğü açıklandı.

FİLİSTİN´E GELMEK İÇİN YAHUDİ OLMAK YETİYOR!

Dünyanın herhangi bir yerinde yaşayan bir Yahudiye göç etme hakkı sağlayan işgalci İsrail, BM´nin 194 numaralı kararının uygulanmasına karşı çıkarak, 1948´de zorunlu göçe tabi tutulan Filistinlilerin ülkelerine dönmelerine ise engel oluyor.

İsrail dünyanın değişik bölgelerinde bulunan Yahudileri İsrail´e yerleşmeye de teşvik ediyor.

Raporda, ülke nüfusunun 8,9 milyona ulaştığı, nüfusun yaklaşık 2 milyonunun ?İsrailli Araplar? olarak tanımlanan İsrail vatandaşı Filistinlilerden oluştuğu belirtildi.

YAHUDİ ULUS DEVLET YASASI

İsrail Meclisinde 19 Temmuz´da çok az bir oy farkıyla kabul edilen Yahudi Ulus Devlet Yasası, iki farklı vatandaş modeli öngörüyor. Buna göre, 8 milyonu aşkın nüfuslu ülkenin yüzde 20´den fazlasını oluşturan Arapların ikinci sınıf vatandaş konumuna düşeceği kaydediliyor. Yasada, ?İsrail, dünyadaki tüm Yahudilerin tarihi ana vatanıdır? ifadesine yer verilerek, Filistinlilerin bu topraklar üzerindeki tarihi varlığı ve haklarının da görmezden gelindiği vurgulanıyor.

SÜRGÜN YASASI ONAYLANDI

Öte yandan İsrail Bakanlar Kurulu Yasama Komisyonu, Batı Şeria´da Filistinli ailelerin evlerinden zorla çıkarılmasını sağlayan kanun tasarısını onayladı. İsrail ?vatandaşlarını? öldürdüğü iddia edilen Filistinli ailelerin Batı Şeria´daki evlerinden kovulmasını sağlayan kanun tasarısı onaylandı. Irkçı Yahudi Evi Partisi Milletvekili MotiYogev tarafından sunulan kanun tasarısına göre, bir Yahudi´nin ölümüne neden olan operasyonu icra eden kişinin birinci dereceden akrabaları 7 gün içinde Batı Şeria´daki evlerinden kovularak yine Batı Şeria´da başka bir yere sürgün edilecek.

İŞGALCİ YAHUDİ FİLİSTİNLİYİ EZDİ

Bulgaristan hükümeti, Birleşmiş Milletler´in (BM) göçü küresel çapta düzenlemeyi amaçlayan süreçten çekilme kararı aldı. İktidar koalisyonunun büyük ortağı Bulgaristan´ın Avrupalı Gelişimi için Yurttaşlar (GERB) partisinin Parlamento Grubu Başkanı TzvetanTzvetanov, hükümet toplantısında konunun değerlendirildiğini ve  BM´nin Göç Sözleşmesinin imzalanmayacağını duyurdu. Kararın alındığı toplantıya, iktidarın koalisyon ortağı olan Birleşik Vatanseverler (BM) koalisyonunu temsilen katılan Avrupa Parlamentosu Milletvekili AngelCamsbazki de ?Doğrudan doğruya milli güvenliğimizi tehdit eden bu belge ile ilgili karar kesinlikle ülkenin yararınadır? değerlendirmesinde bulundu.

Yahudi Terör örgütü Hagana´nın göç gemisinde, Filistin topraklarında gizli faaliyetler ve terör eylemleri gerçekleştirmek için işgalci Yahudi toplulukları ile beraber göç eden örgüt üyeleri de mevcut.



Anahtar Kelimeler: milyon işgalci

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER