Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

2020´de Trump´a oy vermek istemiyorum ama Demokratlar beni kendilerinden uzaklaştırmaya devam ediyor

Caleb M. Morrison İndependent Türkçe için yazdı.

2020´de Trump´a oy vermek istemiyorum ama Demokratlar beni kendilerinden uzaklaştırmaya devam ediyor

Hafta sonu boyunca, Illinois senatörü Mark Sandoval adına düzenlenen bir bağış toplama etkinliğinde seçmenlerin Donald Trump maskeli birini öldürdüğü bir mizanseni gösteren fotoğraflar ortaya çıktı.

Bir muhafazakar olarak, partime verdiği neredeyse onarılmaz zarardan ötürü Trump´la görülecek hesabımız var ve nefret uyandıran söylemini kınama noktasında da her partiden arkadaşlarla kolaylıkla ortak paydada buluşabilirim.

Yine de Demokratların Sandoval´ın kampanya etkinliğinde gördüğümüz gibi sahte şiddete başvurması, durumu, bir Demokrat´a oy vermemi haklı kılmayı daha da zorlaştıracak bir ehveni şeri seçme senaryosuna dönüştürüyor. Bu tarz olaylar bir birleştirme potansiyeli olan Demokrat adayla Trump arasındaki ayrımı ortadan kaldırıyor.

El Paso ve Dayton´daki korkunç saldırılardan bu yana daha bir ay geçmedi. Demokratlar Trump´tan ne kadar nefret ederse etsin onun replikasına sahte bir silah doğrultmak, hele de silah reformu gibi konularda ulusal diyaloğumuzu güçlendirmekte fayda vermez.

Tek bir kampanya etkinliğinin Demokrat Parti´nin duygu ve düşüncelerinin tamamını simgelemediği aşikar. Ne de olsa Sandoval görüntüler için bizzat özür diledi. Yine de bana öyle geliyor ki bu hafta sonu yaşananlar Amerika´daki daha derin bir sorunun, Trump´tan önce de var olan ama onunla daha da kötüye giden bir sorunun belirtisi.

Kaynak: İndependent Türkçe 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz