Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

2019 bütçesinden de aslan payını eğitime ayırdık

Milletin karşısına daima yeni projeler ve müjdelerle çıktıklarına işaret eden Erdoğan, şöyle konuştu:

2019 bütçesinden de aslan payını eğitime ayırdık

"İşte bugün de insanlarımıza yeni bir müjde veriyoruz. Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımız bizim göz bebeğimizdir. Onların en güzel şekilde yetişmesi, kendilerini geliştirmesi, meslek sahibi olabilmeleri için eğitim öğretime daima öncelik verdik. Her sene olduğu gibi 2019 bütçesinden de aslan payını eğitime ayırdık. 100 günlük eylem planına aldığımız 20 bin sözleşmeli öğretmenin atamasını 8 Şubat´ta yapmıştık. İnşallah şimdi buna yenilerini ekliyoruz. Önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmen ataması daha gerçekleştireceğiz. Atamayla ilgili takvim bugün Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yayınlandı. Böylece 2019 senesi içinde toplam 40 bin öğretmenimizin ataması yapılmış olacak. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." 

Erdoğan, vatandaşları Cumhur İttifakı´nda birleşmeye davet ederek, "Şimdi Enver kardeşimle Mehmet Bey kardeşim el ele vermek suretiyle Cumhurbaşkanı olarak, ben de yanlarında olarak, Etimesgut´ta yeni bir süreci daha farklı bir şekilde devam ettireceğiz. İnşallah daha güçlü bir geleceğe yol alıyoruz. Sizlerden her iki başkan adayımıza da çok güçlü destek vermenizi istiyorum. Bir konsolidasyon yani AK Parti´liler kendi arasında bölünmemeli, Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerim kendi arasında asla bölünmemeli ve AK Parti, MHP el ele vermek suretiyle burada bir konsolidasyon, bir birleşme meydana getirmeli ki karşımızdakiler güç bulmasın ve sandıkta da gereken dersi alsın." ifadelerini kullandı. 

Erdoğan, alandaki vatandaşlara "31 Martta Cumhur İttifakı´na destek veriyor muyuz? Büyükşehir Mehmet Özhaseki, Burada Enver Demirel kardeşime sahip çıkıyor muyuz?" diye sordu, 31 Mart akşamı Etimesgut´tan büyük bir müjdeyi alacaklarına olan inancını dile getirdi. 

"Cumhur İttifakı pazara kadar değil mezara kadar olmalı." diyen Erdoğan, yollarının ve bahtlarının açık olması temennisinde bulundu. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER