Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

1296 ÜRÜNDE HAKSIZ FİYAT ARTIŞI! BAKAN PEKCAN YERLİ ÜRETİM LOGOSUNU TANITTI

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye´nin içinde bulunduğu ekonomik bunalım döneminde yerli üretim logosunu tanıttı, amaç yerli üretim alımının artırılması.

1296 ÜRÜNDE HAKSIZ FİYAT ARTIŞI! BAKAN PEKCAN YERLİ ÜRETİM LOGOSUNU TANITTI

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, piyasada 41 bin 821 ürünün denetlendiğini ve bunların bin 296 üründe haksız fiyat artışı tespit edildiğini açıkladı. Bakan Pekcan, 680 ürünün ise gramajında oynama belirlendiğini açıkladı.

Bakan Pekcan, dün Resmi Gazete´de yayımlanan Türkiye´de üretilen ürünlerin fiyat etiketlerinde kullanılacak yerli üretim logosunu da tanıttı. Artık yerli ürünler için raflarda Ticaret Bakanı Pekcan´ın açıkladığı yeni logo kullanılacak.

Kendi tükettilerini üretmeden ülkelerin zengileşmesine imkan olmadığını belirten Pekcan, "varsa da bu kısıtlı olacaktır" diyerek "bizimle beraber ürünlerini burada üreten yabancı firmaların Türkiye´de üretilen ürünleri de yerlidir." dedi. Bakan Pekcan açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü:

"Türkiye´de istihdam yapan, yabancı firmaların Türkiye´de üretilen ürünleri de yerlidir. Onların da bizim Türkiye´deki alın terimizin payı vardır. Onlar da aynı yerli logoyu kullanacaktır. Onların da buradaki varlıklarını destekliyoruz

 

Dünya pazarında gerçekten rüzgar gibi esen Türk ürünleriyle insanımızın tüketicimizin gurur duymasını istiyoruz. Kalitesiyle onurlanmasını istiyoruz. Bu topraklarda üretilen ürünleri hep beraber tüketip, tükettiklerimizi hep beraber üretmek için buradayız. Çünkü biz yerliyiz, yerli üretim bizim zenginliğimiz, gücümüz. Çocuklarımızın mutlu geleceği."

İŞTE YERLİ ÜRETİM LOGOSU

 

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER