Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"Kimse Erdoğan kadar ´ABD stratejik ortağımızdır´ demedi"

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´a eleştirilerde bulundu.

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, TV5´te dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

´Kulis Ankara´ programına katılan Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´a eleştirilerde bulundu.

"Hiçbir lider Erdoğan kadar ´ABD stratejik ortağımızdır´ dememiştir" ifadelerini kullanan Şener, ABD´nin AKP hükümetini kolladığını söyledi.

Trump ile Erdoğan arasında bir çatışma görmediğini belirten CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanı Erdoğan´a yönelik, "TBMM açılış konuşmasında bile üç ayrı yerde ?ABD ile stratejik ortağız´ diyor" ifadelerini kullandı.

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener´in konuya dair sözleri şu şekilde:

Trump ile Erdoğan stratejik ortaktır. Bu stratejik ortaklık neyi gerektiriyorsa iş öyle yürüyor. Hem ekonomide hem dış politikada? Stratejik ortak kavga eder mi? Tayyip Erdoğan´dan önceki hiçbir iktidar, Tayyip Erdoğan´ın telaffuz ettiği kadar ?ABD stratejik ortağımızdır´ sözünü telaffuz etmemiştir. TBMM açılış konuşmasında bile üç ayrı yerde ?ABD ile stratejik ortağız´ diyor. Doğru, stratejik ortak. Ben Trump´la Erdoğan arasında bir çatışma görmüyorum.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


Edeb YaHu
13.02.2019 00:53:45
Sizi tebrik etmek isterim, bir konu bu kadar beceriksiz sekilde haber yapilir. O kunusmanin icinde bu ortakligi vurgulayan en önemli cümleleri atlayip en alakasiz kismini haber yapmak gercekten büyük basari(!) kaynak verdiginiz milli gazete de sayet haberi böyle gectiyse onlarin da gazeteciligine yazik. konusma ancak bu kadar manasizlastirilir.

YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER