Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

´Zelenskiy komplo iddiaları nedeniyle katılmaktan vazgeçti, Poroşenko tek kişilik açık oturum yaptı´

Ukrayna Devlet Başkanı Pyotr Poroşenko ile seçimlerin birinci turunu önde tamamlayan Vladimir Zelenskiy arasında ikinci tur öncesi yapılması planlanan açık oturum, Zelenskiy´in katılım sağlamamasıyla ´tek kişilik açık oturuma´ dönüştü. Uzmanlar, bunun Por

´Zelenskiy komplo iddiaları nedeniyle katılmaktan vazgeçti, Poroşenko tek kişilik açık oturum yaptı´

Poroşenko, devlet başkanlığı seçimlerindeki en büyük rakibi komedyen Vladimir Zelenskiy ile halkın önünde tartışacağı Kiev Olimpiyat Stadı´na gelerek rakibini beklemiş ancak Zelenskiy´in stada gelmemesi üzerine kısa bir miting düzenleyerek stattan ayrılmıştı.

İzvestiya gazetesinin haberine göre Ukrayna´da birinci turun ardından ilgiyle beklenen oturum, Zelenskiy´in kendisine yönelik bir provokasyondan haberdar olup katılmaktan vazgeçmesiyle tek kişilik oturuma dönüştü. 

´POROŞENKO KENDİSİNİ ZORLAYACAK SORULARDAN KORKUYOR´

İzvestiya´ya konuşan Ukrayna milletvekili Vadim Novinskiy, "Pazar günü olan şey bir oturum değil, Poroşenko´nun uygunsuz sorulardan korktuğu için yaptığı ´tek başına açık oturum´ programıydı. Rakipler birbirlerini zorlayacak sorular yönelttiği için tartışmalarda rekabet olur. Ama Poroşenko bunu istemiyor, çünkü hiçbir zorlayıcı soruya yanıt veremiyor. 2014 yılında vaat ettiği hiçbir şeyi yapmadı, Ukrayna halkını aldattı" dedi.

Haberin devamı...

Kaynak: sputniknews.com



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER