Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

MİLLİ ATLET RAMİL GULİYEV YİNE TARİH YAZDI! REKORLA ALTIN MADALYA

Milli atletimiz Ramil Guliyev, Avrupa Atletizm Şampiyonası´nda 200 metrede 19,76´da şampiyona rekoru kırdı ve altın madalya kazandı.

MİLLİ ATLET RAMİL GULİYEV YİNE TARİH YAZDI! REKORLA ALTIN MADALYA

Avrupa Atletizm Şampiyonası´nda erkekler 200 metre finalinde milli atlet Ramil Guliyev, altın madalyanın sahibi oldu.

Almanya´nın başkenti Berlin´de düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası´nın üçüncü gün akşam seansında erkekler 200 metre finali koşuldu.

Milli atlet Ramil Guliyev, 19,76´lık derecesiyle şampiyona ve Türkiye rekoru kırarak altın madalya elde etti. 2017 Londra Dünya Şampiyonası´nda da altın madalya kazanan Guliyev, kariyerinin ilk Avrupa şampiyonluğuna rekor kırarak ulaştı.

Büyük Britanyalı Nethaneel Mitchell-Blake 20,04´lük süresiyle gümüş, aynı dereceyle İsviçreli Alex Wilson da bronz madalya elde etti.

ESCOBAR´DAN GÜMÜŞ MADALYA

Almanya´nın başkenti Berlin´de düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası´nın üçüncü gün akşam seansında erkekler 400 metre engelli finali yapıldı.

Ay-yıldızlı atlet Yasmani Copello Escobar, 47.81´lik derecesiyle gümüş madalya kazandı. Milli atlet, elde ettiği derece ile daha önce 47.92´lik Türkiye rekorunu geliştirdi.

Norveçli Karsten Warholm 47.64´lük süresiyle altın, İrlandalı Thomas Barr da 48.31´lik zamanlamasıyla bronz madalya aldı.

Yasmani Copello Escobar, 2016´da Amsterdam´da düzenlenen Avrupa Şampiyonası´nda altın madalya kazanmıştı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER